Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Antoine de Courcelles, rødvin

Kraftfuld og intens rødvin med toner af kirsebær og blommer

Varenr.: 60022700
Før: 99,00 kr.
Nu: 89,00 kr. Spar: 60,00 kr.
Min. 6 flasker á 89,00 kr.: Total 534,00 kr.
(667,50 inkl. moms)
flasker
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 3-5 hverdage

Antoine de Courcelles – god og intens rødvin med toner af frugt

Klassisk Beaujolais rødvin fremstillet på 100 % Gamay druer. Vinmarkerne er beliggende i den nordligste del af Beaujolais distriktet, som udgør den sydligste del af Bourgogne. Vinmarkerne ligger på skråninger med magnesiumholdig jord, der består af granit og ler, hvilket giver vinen en meget intens smag.

Med denne vin får du en kraftig og intens rødvin, der ofte bliver omtalt som ”Kongen af Beaujolais”, på grund af dens fantastiske intensitet og kraftfulde, runde smag.

Rødvinen er fadlagret i 6 måneder efter den traditionelle ”maceration carbonique” metode. Kun en del af druerne er afstilkede under gæringen, hvilket giver vinen en rank struktur og tannin.

Vinens duft har toner af kirsebær, roser, blommer og lakrids og du får en elegant og fløjlsagtig smag, som stadig har en god fylde og fin syre til at give vinen en god struktur og sammensætning. Du får lækre smagsnuancer af frugt, der sammen med de meget fine tanniner gør vinen yderst smagfuld.

Antoine de Courcelles rødvin er god til stegte og grillede kødretter, pasta og oste og kan med fordel også bruges som en dejlig terrassevin og aperitif.

  • Oprindelse: Frankrig
  • Alkohol: 12,5 %
  • Smagen: En intens og kraftig vin, med en elegant og fløjlsagtig smag med toner af frugt. God fylde og fin syre som giver vinen en god og rank struktur.
  • Vinen er god til: Stegte og grillede kødretter, pasta og oste. Også god som terrassevin og aperitif. Bør serveres ved 14-16 grader.