Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Avery 8017 Shipping etiketter 99,1 x 139 mm

Shipping etiketter i value pack med 1200 etiketter

Varenr.: 3772590
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 259,00 kr.
(323,75 inkl. moms)
pakke
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Adresse-, Forsendelses-, og Universaletiketter i smart økonomipakke

Prisattraktiv storkøbspakke med 1200 hvide forsendelsesetiketter (300 ark). Avery 8017-300 adresseetiketterne kan bruges i alle standard s/h- og farvelaserprintere, inkjetprintere og kopimaskiner. Den sædvanlige høje papirkvalitet fra Avery giver dig knivskarpe prints. Derfor kan du være sikker på, at adresseetiketten holder til og ses på hele turen. Med denne økonomipakke sparer du samtidig penge - en optimal løsning til dig som sender mange pakker ud, f.eks fra din web-shop!

Forsendelsesetiketternes størrelse gør dem særligt velegnede til pakker, rør og kasser. De har en høj klæbeevne, så etiketterne sidder pålideligt og permanent fast på pakken. Etiketstørrelsen findes bl.a. i frankeringssystemerne som anvendes af UPS, DPD og andre vareudbringsningsfirmaer.

Du kan designe og printe din forsendelsesetiket med den gratis software på www.avery.dk/software. Her finder du etiketskabelonen, og en masse praktiske pre-designs og grafik.

Når du printer på adresseetiketterne, sørger Averys JamFree teknologi for, at du ikke skal bekymre dig om, at etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop. Etiketterne bliver desuden leveret i en smart boks som letter håndtering, og gør det nemt at opbevare etiketterne når de ikke er i brug. 

  • Farve: Hvid
  • Størrelse: 99,1 x 139 mm
  • 1200 etiketter pr. pakke
  • 300 ark pr. pakke
  • FSC-certificeret papir
  • Kan genanvendes sammen med almindeligt papiraffald