Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Avery Inspektionsdatoetiketter m/plombering, Ø30mm

Inspektionsetiketter til sort/hvid- og farvelaserprintere med VOID plombering

Varenr.: 3236950
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 309,00 kr.
(386,25 inkl. moms)
pakke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Inspektionsdatoetiketter til laserprintere med VOID plomberinge

Runde etiketter, der er beregnet til selv at designe og printe. I modsætning til fortrykte inspektionsetiketter, har du med disse etiketter stor mulighed for design fleksibilitet. Du kan selv angive ønskede dato, måned og årstal, navn samt øvrige informationer. Etiketterne kan anvendes til mærkning af udstyr som f.eks. hejseredskaber og spil, trykbeholdere, køleanlæg og trykflasker, stiger, stilladser, pallereoler, porte, brandslukkere, gasinstallationer. En professionel løsning til synlig mærkning af, at et lovpligtigt eftersyn, en kontrol eller en inspektion har fundet sted. 

Avery L7806-10 inspektionsdatoetiketterne er med Void plomberinge, hvilket betyder, at etiketten deler sig i to ved forsøg på borttagning. Der efterlades et mønster, som indikerer, at en etiket har været placeret. Således er disse etiketter dermed ligeledes manipulationssikre og ethvert forsøg på at fjerne dem vil være enorm åbenlys. Etiketterne er endvidere modstandsdygtige overfor vand, olie, rengørings-, desinfektions- og opløsningsmidler. 

Etiketterne kan printes i alle laser- og farvelaserprintere. Du kan let og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software på www.avery.eu. 

  • Diameter: 30 mm
  • Passer til sort/hvid- og farvelaserprintere
  • Farve: Hvid
  • Materiale: Polyester
  • 240 etiketter pr. pakke
  • Permanent lim