Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Avery Inspektionsdatoetiketter, NoPeel, gul, Ø30mm

Manipulationssikre inspektionsetiketter fortrykte med årstal 2018

Varenr.: 3236581
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 5 pakker á 125,00 kr.: Total 625,00 kr.
(781,25 inkl. moms)
pakker
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Fortrykte inspektionsdato-etiketter med årstal 2018

Runde fortrykte etiketter med månedsangivelse og årstal 2018. Etiketterne er den perfekte løsning til synlig mærkning af, at et lovpligtigt eftersyn, en kontrol eller inspektion har fundet sted. En professionel løsning til kontrollanten og dem, som arbejder med udstyret.

Brug etiketterne til eftersyn, kontrol eller vedligeholdelse af udstyr som f.eks. hejseredskaber og spil, trykbeholdere, køleanlæg og trykflasker, stiger, stilladser, pallereoler, porte, brandslukkere, gasinstallationer. Fordi du blot skal klæbe etiketterne på udstyret, får du en nem og enkel løsning som fjerner enhver tvivl om hvorvidt et nødvendigt eftersyn har fundet sted.

Avery 6942 inspektionsdatoetiketterne er manipulationssikre. Det betyder, at etiketterne smuldrer i små flager ved ethvert forsøg på at fjerne dem. Altså bliver alle forsøg på at fjerne etiketterne fuldstændig åbenlyse. Etiketterne er modstandsdygtige overfor vand, olie, rengørings-, desinfektions- og opløsningsmidler. De leveres i en smart bog som passer perfekt i lommerne på arbejdstøj eller i værktøjskassen.

  • Diameter: 30 mm
  • Farve: Gul
  • Materiale: Polyester
  • 80 etiketter pr. pakke
  • Permanent lim