Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Avery L6129-20 runde stærke etiketter, 30 mm, sølv

Ekstra holdbare runde etiketter

Varenr.: 3048270
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 295,00 kr.
(368,75 inkl. moms)
pakke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Avery runde stærke etiketter

Arbejder du som IT-ansvarlig i en større virksomhed eller på en skole, hvordan kan du så vide, hvilken computer, som tilhører hvilken medarbejder eller elev? Eller hvordan kan du være sikker på, at alt er på rette sted og let kan spores, hvis uheldet skulle være ude, og IT-udstyr stjæles? Mærkning af elektronisk udstyr, mobile enheder eller andre værdifulde genstande som værktøj, inventar og maskiner kan løse problemet og spare både dig selv, dem som bruger genstandene og i værste fald politiet meget arbejde, tid og manglende overblik. Avery’s sølv etiketter er ideelle til mærkning af computere, printere, mobile enheder mv. da de er langt mere holdbare end gængse papiretiketter.

De er fremstillet i et stærkt holdbart polyestermateriale, som ikke kan rives i stykker, og de klæber permanent og pålideligt. Etiketpapiret har et flot sølv finish, som passer perfekt på It-udstyret. Papirkvaliteten giver dig samtidigt flotte og knivskarpe prints. Sølvetiketterne er modstandsdygtige overfor olie, snavs, vand, fugt, UV-stråler og temperaturer mellem -40°C og +150°C. Det gør dem ideelle udendørs i alt slags vejr og indendørs, i miljøer med høje krav til holdbarhed. Etiketterne er også UL certificeret. Det selvklæbende papirmateriale er blevet testet og godkendt af Independent Underwrites Laboratories Inc. (UL). Det opfylder standarden UL969 (“Marking and Labelling Systems”). Kategorien er PGJI2 - printing Materials Component, UL certification nr. er MH16635. Averys’ stærke sølv etiketter henvender sig f.eks. til IT-afdelinger, skoler og andre uddannelsesinstitutioner, biblioteker og andre offentlige institutioner, virksomheder med åbne kontormiljøer, håndværkere, entreprenør-virksomheder, hvor der er meget IT-udstyr installeret eller værktøj i brug.

Derudover at være perfekte til mærkning af IT-udstyr, er etiketterne også et rigtig godt valg, som stilfuld mærkning på brochurer og andet salgsfremmende materiale. Avery's L6129-20 stærke runde sølv etiketter har 48 etiketter/ark og 960 etiketter/pk, hvor hver etiket måler Ø 30 mm. Etiketternes størrelse er velegnet til mindre genstande. Etiketterne kan printes i alle s/h laserprintere. Avery's JamFREE™ garanti sikrer, at du ikke behøver bekymre dig om etiketterne sidder fast i printeren og giver printerstop. Du kan nemt og enkelt designe og printe med gratis Avery Design & Print software på www.avery.eu ... følg trinene på skærmen, som vil guide dig gennem hele design og print processen. Softwaren indeholder derudover en masse pre-designs, som er lette at tilpasse til dit eget behov.

 • Stærke runde etiketter
 • Farve: Sølv
 • Ø: 30 mm
 • 960 etiketter pr. pakke
 • Passer i en laser printer
 • Polyester film
 • 30 x 30 mm
 • 20 ark pr. pakke
 • På A4 ark
 • Tåler temperaturer fra -20 til +80 °C
 • Modstandsdygtige over for olie, snavs, UV-stråler og vand 

Producentens varenummer: L6129-20

Dokumenter