Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Filofax Metropol Kalender Pocket, sort

Gælder for året 2018

Varenr.: 3942937
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 219,00 kr.
(273,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage

Kvalitet dag ud og dag ind

En kalender skal holde til at blive brugt hver eneste dag året rundt - på kontoret, med på farten til den travle sælger eller i privaten. Med Filofax får du kvalitet for alle pengene og tjek på dine aftaler, så de holder. 

Filofax Metropol har et enkelt og tidløst design, som med garanti vil gå hen og blive uundværlig i en travl hverdag, idet den er en smart og praktisk personlig kalender til hverdagsbrug. 

Filofax Metropol er en klassisk kalender fremstillet i blødt kunstlæder med praktisk lukkestrop, så du kan holde styr på løst papir. Når året går på hæld, så er det nemt at skifte kalenderen ud og isætte en ny vha. ringmekanismen. Lommekalenderens omslag har mangle lækre detaljer og i venstre side af opslaget er der 6 visitkortlommer samt stor lomme til papirer. I den højre side er der en lomme til notatblok og en penneholder.

Lommekalenderen indholder en Filofax Ugeplan, et transparent forblad, lynopslag, faneblade A-Å og 6 faneblade i cremefarve, linjeret papir, navn/adr/tlf, notatpapir, huske/checkliste, mærkedage og en praktisk plastlomme.

  • Farve: Sort
  • Størrelse: Pocket
  • Materiale: Kunstlæder
  • Ringmekanisme: 19 mm
  • Mål (HxBxD): 145 x 130 x 37 mm

 Leverandørens varenummer: 9076960