Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Filofax Metropol Kalender Zip A5, sort

Gælder for året 2018

Varenr.: 3942957
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk. : 399,00 kr.
(498,75 inkl. moms)
stk.
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage

Kvalitet dag ud og dag ind

En kalender skal holde til at blive brugt hver eneste dag året rundt - på kontoret, med på farten til den travle sælger eller i privaten. Med Filofax får du kvalitet for alle pengene og tjek på dine aftaler, så de holder. 

Filofax Metropol har et enkelt og tidløst design, som med garanti vil gå hen og blive uundværlig i en travl hverdag, idet den er en smart og praktisk personlig kalender til hverdagsbrug. 

Filofax Metropol er en klassisk kalender fremstillet i blødt kunstlæder med praktisk lynlås lukning, så du kan holde styr på løst papir og holde alt samlet på ét sted. Når året går på hæld, så er det nemt at skifte kalenderen ud og opdatere den med en ny refill vha. ringmekanismen.

Kalenderens omslag har mangle lækre detaljer og i venstre side af opslaget er en smart penneholder, visitkortlommer samt stor lomme til papirer. I den højre side er der en lomme til notatblok og en ekstra penneholder. Derudover har selve kalenderen flere forskellige funktioner og indeholder bl.a. en Filofax Ugeplan, et transparent forblad, lynopslag, navn/adr/tlf og notatpapir. 

  • Farve: Sort
  • A5 format
  • Der medfølger en ugekalender for 2018
  • Materiale: Kunstlæder
  • Ringmekanisme: 30 mm
  • Mål (HxBxD): 253 x 209 x 45 mm

 Leverandørens varenummer: 9076979