Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Moleskine Dagskalender 2019 Soft Large, rød

Eksklusiv kvalitetskalender med 1 dag på hver side og blødt omslag

Varenr.: 60020680
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 209,00 kr.
(261,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Moleskine - legendarisk og tidløst håndværk fra Milano

Moleskine er enestående og tidløst håndværk og design, i en kvalitet, som du kan stole på. Det italienske luksusmærke er særligt kendt for sine legendariske notesbøger, men Moleskine laver også penne og kalendere i sin karakteristisk elegante og tidløse stil. Der er altså en grund til, at bl.a. forfattere, kunstnere, intellektuelle og rejsende foretrækker Moleskine. Vincent van Gogh, Pablo Picasso og Ernest Hemingway udtænkte store værker med en Moleskine notesbog i hænderne – og nu kan du gøre det samme.

Moleskine Dagskalender Soft Cover i str. large med 1 dag på hver side

Moleskine Daily Diary/Planner serien består af enkle, men klassiske dagskalendere med særlige kendetegn, som smukt afrundede hjørner og en smart elastiklukning. Kalenderen går fra januar til december og er inddelt med 1 dag på hver side, som giver dig massere af plads til alle dagens aftaler og gøremål. Udover at kalenderen er perfekt til den daglige planlægning, indeholder den også nyttige informationer omkring f.eks. tidszoner, opkaldskoder og internationale målinger. Det syrefri cremefarvede papir absorberer blæk uden at det løber igennem på den modsatte side. Du kan viske ud mange gange, uden at papiret bliver nusset.

Moleskine Dagkalendere Soft Cover har et fleksibelt men robust omslag, som kan tilpasse sig kroppens bevægelser og derfor passe i enhver lomme. Tag den med dig rundt omkring og fyld den med den daglige planlægning og strukturering af aftaler, noter, to-do lister, ideer og meget mere.

Kalenderens slidstærke og robuste materialer indikerer, at den er designet til at blive brugt dag efter dag. Moleskine dagskalendere indeholder desuden et bogmærke så du kan holde styr på, hvor langt du er i kalenderen, samt en ekspanderbar lomme på sidste side, som kan bruges til f.eks. løse papirer, visitkort og bonner.

  • Moleskin størrelse: Large
  • Mål: 13 x 21 cm
  • Dagsinddeling (1 dag pr. side)
  • Blødt omslag
  • Farve på omslag: Scarlet rød
  • Syrefrit papir, 70 g
  • Format: A5
  • Holdes lukket med elastikbånd