Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Moleskine Ugekalender 2019 Hard Pocket, blå

Kombineret ugekalender og notesbog i hårdt omslag og med 1 uge på hvert opslag

Varenr.: 60020750
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 159,00 kr.
(198,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Moleskine - legendarisk og tidløst håndværk fra Milano

Moleskine er enestående og tidløst håndværk og design, i en kvalitet, som du kan stole på. Det italienske luksusmærke er særligt kendt for sine legendariske notesbøger, men Moleskine laver også penne og kalendere i sin karakteristisk elegante og tidløse stil. Der er altså en grund til, at bl.a. forfattere, kunstnere, intellektuelle og rejsende foretrækker Moleskine. Vincent van Gogh, Pablo Picasso og Ernest Hemingway udtænkte store værker med en Moleskine notesbog i hænderne – og nu kan du gøre det samme.

Moleskine Ugekalender Hard Cover i str. pocket med 1 uge på hver side samt plads til noter

Moleskine Weekly Notebook Diary/Planner serien består af enkle, men klassiske ugekalendere med særlige kendetegn, som smukt afrundede hjørner og en smart elastiklukning. Kalenderen går fra januar til december og er inddelt med en hel uge på hver side, samt god plads til noter. På venstre side har du selve ugekalenderen, hvor du kan holde styr på ugens aftaler og gøremål og på højre side har du en linjeret side hvor du kan tilføje alle ugens vigtige notater. På den måde kan du hurtigt og nemt skabe dig et overblik over en hel uge af gangen med blot et enkelt kig i kalenderen. Udover at kalenderen er perfekt til den ugentlige planlægning, indeholder den også nyttige informationer omkring f.eks. tidszoner, opkaldskoder og internationale målinger. Det syrefri cremefarvede papir absorberer blæk uden at det løber igennem på den modsatte side. Du kan viske ud mange gange, uden at papiret bliver nusset.

Moleskine Ugekalendere Hard Cover har et hårdt omslag, som giver dig et godt underlag at skrive på, når du er på farten. Omslaget kan også holde til overfyldte taskers hårde betingelser uden at gå i stykker – særligt hvis du sammenligner den med en spiralbundet kalender. Det gør Moleskine ugekalenderen med hårdt omslag til en trofast rejsepartner, perfekt til planlægning og strukturering af aftaler, noter, to-do lister, ideer og meget mere.

Kalenderens slidstærke og robuste materialer indikerer, at den er designet til at blive brugt dag efter dag. Moleskine ugekalendere indeholder desuden et bogmærke så du kan holde styr på, hvor langt i kalenderen du er, samt en ekspanderbar lomme på sidste side, som kan bruges til f.eks. løse papirer, visitkort og bonner.

  • Moleskin størrelse: Pocket
  • Mål: 9 x 14 cm
  • Ugeinddeling (1 uge pr. side)
  • Hårdt omslag
  • Farve på omslag: Sapphire blå
  • Syrefrit papir, 70 g
  • Format: A6
  • Holdes lukket med elastikbånd