Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseProduktdetaljerBedømmelserSalgs-og leveringsbetingelser
E-mail

Filofax Metropol 2017 Kalender Personal, sort

Gælder for året 2017

Varenr.: 3942927
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk.: 269,00 kr.
(336,25 inkl. moms)
stk.
 

Kvalitet dag ud og dag ind

En kalender skal holde til at blive brugt hver eneste dag året rundt - på kontoret, med på farten til den travle sælger eller i privaten. Med Filofax får du kvalitet for alle pengene og tjek på dine aftaler, så de holder. 

Filofax Metropol har et enkelt og tidløst design, som med garanti vil gå hen og blive uundværlig i en travl hverdag, idet den er en smart og praktisk personlig kalender til hverdagsbrug. 

Filofax Metropol er en klassisk kalender fremstillet i blødt kunstlæder med praktisk lukkestrop, så du kan holde styr på løst papir. Når året går på hæld, så er det nemt at skifte kalenderen ud og isætte en ny vha. ringmekanismen. Kalenderens omslag har mangle lækre detaljer og i venstre side af opslaget er en smart penneholder, visitkortlommer samt stor lomme til papirer. I den højre side er der en lomme til notatblok og en ekstra penneholder.

Kalenderen indeholder en Filofax Ugeplan, et transparent forblad, lynopslag, faneblade A-Å og 6 faneblade i cremefarve, linjeret papir, navn/adr/tlf, notatpapir, huske/checkliste, mærkedage og en praktisk plastlomme.

  • Farve: Sort
  • Der medfølger en ugekalender for 2017
  • Størrelse: Personal
  • Materiale: Kunstlæder
  • Ringmekanisme: 23 mm
  • Mål (HxBxD): 187 x 157 x 42 mm

Filofax varenummer: 9076902