Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz Style Notesbog A5, linjeret, grøn

Perfekt til business og professionelt brug

Varenr.: 3090536
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 5 blokke á 119,00 kr.: Total 595,00 kr.
(743,75 inkl. moms)
blokke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Professionel notesbog i den anerkendte og høje kvalitet fra Leitz

Style Notesbog er udført i et udsøgt og moderne design, der matcher ethvert professionelt miljø. Notesbogen er ideel i hverdagen, til forretningsmøder eller på studiet, hvor det er detaljerne, der er afgørende.

Notesbogen er har et attraktivt blødt børstet look med en sofistikeret farve og mange forskellige egenskaber, som gør den uundværlig på jobbet. Notesbogens specielle egenskaber sikrer bl.a. optimal organisering af dine noter, hvor en integreret ekspanderende lomme på inderside af front omslag og bageste omslag giver hurtig adgang til løse papirer.

Derudover har bogen en penneholder, der sikrer, at du altid har en kuglepen lige ved hånden. Den smarte sølvfarvet elastiklukning holder løse papirer sikkert på plads og de 2 tekstil sidedelere/bogmærker hjælper hurtigt til at finde vigtige sider. Når der skal fremhæves vigtigt indhold, så er der ligeledes 2 selvklæbende notes-stakke på indersiden af omslaget eller du kan vælge at tage det vigtige indhold ud, som er noteret på én af de sidste 8 sider, som er perforerede, så de er lette at tage ud.

 

  • Farve: Celadon grøn
  • Papirkvalitet: 96 gram nyfiber papir
  • Softcover bogomslag
  • A5 format
  • 80 ark
  • FSC certificeret
  • Mål: 142 x 15 x 207 mm


Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.