Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Oxford Office Signature Notesbog A5, blank

Praktisk og elegant notesbog med elastik

Varenr.: 60021920
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 5 stk á 119,00 kr.: Total 595,00 kr.
(743,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Oxford Office Signature Notesbog – beskytter dine noter og ideer

Office Signature Notesbog fra Oxford er en notesbog der kombinerer funktion og design med effektivitet, hvilket gør den til det perfekte værktøj til at holde styr på alle dine noter og ideer og til at indsamle inspiration.

Notesblokken er beskyttet af et eksklusivt PU præget omslag, som ikke bare ser godt ud men også beskytter dine noter ekstra godt. Samtidig er omslaget produceret med en praktisk elastiklukning, som sikre at indhold ikke falder ud af blokken. Du får også en ekspanderbar lomme på indersiden af omslaget, som du med fordel kan bruge til midlertidig arkivering. 

Da omslaget er fleksibelt betyder det at blokken kan ligge helt fladt når den åbnes, så du nemt og ubesværet kan skrive alle dine gode ideer og noter ned. Notesbogen har desuden et smart markeringsbånd, så du altid hurtigt kan finde en blank, ny og frisk side at skrive på når en god ide melder sig. Den runde ryg og de runde hjørner gør desuden at notesbogen ikke hænger fast i tasken når du har den med på farten.

Bogens sider er fremstillet af optisk, hvidt papir som modvirker refleksioner og genskin i papiret, hvilket gør det yderst behageligt at skrive på.

Office Signature notesbogen er desuden produceret med de smarte SCRIBZEE tags, som giver dig mulighed for at have adgang til dine noter digitalt når og hvor du har lyst. Download SCRIBZEE app’en til din smartphone, så du hurtigt og nemt kan scanne dine håndskrevne noter fra notesbogen ind på telefonen. Derefter kan du gemme noterne direkte på din smartphone eller på din computer og kan hurtigt og nemt dele dem med andre via e-mail, på OneDrive eller i Dropbox.    

  • Farve: Sort
  • Mål (LxB): 21,3 x 15,2 cm 
  • Format: A5
  • Ulinjeret
  • Blødt PU omslag (polyurethane)
  • 80 ark
  • 90 g optisk hvidt papir
  • Elastiklukning og markeringsbånd
  • SCRIBZEE