Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Avery visitkort til farvelaser c32016, ultra hvid

Avery visitkort - print dine egne visitkort, nemt og flot

Varenr.: 9332650
Total for 1 stk: 408,00 kr.
(510,00 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Quick&Clean visitkort

Nyt telefonnummer? Ny stillingsbetegnelse? Vent ikke på trykkeren, men design og print selv visitkort i det antal, der er behov for - fleksibelt, økonomisk og hurtigt ! Den patenteret teknik Quick & Clean gør det nemt og hurtigt at fremstille professionelle kort med helt skarpe kanter.

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, f.eks. ved mødet med en ny potentiel kunde eller arbejdsgiver. Med Avery's C32016-25 Quick&Clean™ premium satin mat dobbeltsidede visitkort, 85 x 54 mm, 220g, med 10 visitkort/ark og 250 visitkort/pk kan du nemt og enkelt printe dem selv. Du sparer tid, da du ikke skal vente på trykkeriet, det er økonomisk, da du kan printe i præcis det antal du skal bruge, selv i små mængder, og det er fleksibelt da du kan kundetilpassede oplysningerne, og har mulighed for hurtigt at opdatere. Og alt sammen i en professionel printkvalitet!

Visitkortene kan bruges i utroligt mange sammenhænge, f.eks. til at udveksle kontaktoplysninger på forretningsmødet, til jobsamtalen, på konferencen – ja, kort og godt til at præsentere sig selv og sin virksomhed på den allerflotteste måde, som vil blive husket. Klinikker og saloner kan med fordel anvende vores visitkort som aftalekort; forsiden kan bruges til at præsentere klinikken, og på bagsiden er der plads til at lave linjer med ugedag, dato og tid for kommende aftaler. Og kortene kan også bruges til at lave bordkort til brylluppet, konfirmationen eller andre store fester, eller til gavemærkater til f.eks. jul. Quick&Clean™ teknologien gør visitkortene nemme at skille fra arket, og sikre visitkort med helt skarpe kanter. De er egnede til print til kant og er kompatible med alle standard s/h- og farvelaserprintere. De er FSC® certificerede og dermed kun produceret af papir fra ansvarlig skovbrug, samt kan genanvendes sammen med almindeligt papiraffald. På www.avery.eu finder du masser af skabeloner hvor du kan nemt og GRATIS kan designe og printe dine Avery visitkort.

Egenskaber

  • Nemt og enkelt
  • Kan printes på begge sider
  • Skarpe kanter
  • Topkvalitet til farvelaser
  • Papirkvalitet: 220g ultra hvid
  • Pakken indeholder 250 kort
  • Mål: 85 x 54 mm pr. visitkort