Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Styrodoc Duo Skuffekabinet m. 6 rum

En fleksibel opbevaringsmulighed - kan også bruges som skæmholder

Varenr.: 7156487
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 399,00 kr.
(498,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Styrodoc Duo - det smarte og fleksible bakkesystem 

Robust arkiveringsmodul lavet af solidt plast/polystyren. Styrodoc duo er velegnet som arkiveringssystem og "dueslag" i reoler, skabe og på hylder. Systemet kan også bruges til papirer og kataloger, eller som en smart holder til computerskærmen eller printeren. Brevbakkeholderen er stærk nok til at holde 10 kg.

Bruger du Styrodoc duo til pc skærmen, får du en meget stabil skærmholder i øjenhøjde, som samtidig hjælper dig med at organisere skrivebordet. Arkiveringssystemet er tilmed et stærk udgangspunkt for en ergonomisk og komfortabel arbejdsplads. Den praktiske gribeudskæring gør det nemt at få fat i bakkernes indhold.

Denne Styrodoc grundendhed har 6 rum, men den kan udvides med flere moduler.. Designet er funktionelt og lækkert, med en stilren farvekombination af hvid og sort. Kabinettes overflade er sort, mens siderne er hvide. De 6 brevbakker er også sorte. En stilren kombination, som passer naturligt ind på kontoret.

Styrodoc arkiveringssystemer er produceret i Schweiz, efter de schweiziske design principper om høj kvalitet, præcision og lækker finish. Arkiveringsmodulet leveres helt fladt, men er let at samle. Den flade indpakning reducerer producentens logistikomkostninger med hele 60%. 

  • Farve: Sort/grå
  • Antal rum: 6
  • Til format: A4
  • Bærer op til 10 kg
  • Inklusiv indekseringsfaner
  • Mål (BxDxH): 485 x 331 x 223 mm
  • Produceret i Schweiz