Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Tombow Maxi Power Limroller Perm. 8,4 mm x 16 m

Ekstra stærk lim, med ekstra lang rulle

Varenr.: 60017640
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 6 stk á 24,95 kr.: Total 149,70 kr.
(187,13 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Tombow Maxi Power Limroller – stærk lim med god præcision

Med den smarte Maxi Power limroller fra Tombow får du en stærk lim, som kan bruges på mange forskellige overfalder. Brug den på f.eks. papir, pap, fotopapir og glas. Når rolleren bruges på papirmaterialer er limen udviklet til ikke at krølle og rynke papiret, så du altid opnår det pæneste resultat.  

Limen er permanent og ekstra-stærk, så du opnår et ekstra kraftigt og holdbart resultat. Da limen løber helt tæt ud til rollerens spids, kan du opnå en meget præcis limning, hvilket gør den velegnet til limning af kanter og hjørner, hvor det ellers kan være vanskeligt at komme til.   

Du undgår unødig spild ved brug af rolleren, da den er produceret med en tear-proof PET-tape så du altid kan bruge din roller ned til allersidst millimeter. Tombow limroller er desuden produceret med en beskyttelseshætte, som beskytter tapen mod snavs og som samtidig modvirker at limen tørrer ud.

Selve limen i rolleren er syrefri og rolleren er fremstillet af 76 % genanvendeligt materiale, hvilket gør den mere grøn og miljøvenlig end andre alternativer. 

  • Mål på tabe (LxB): 16 m x 8,4 mm
  • God til kanter og hjørner
  • Miljøvenlig
  • Undgå spild