Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Faber-Castell Grip Blyant sæt

Blyanter, viskelæder og spidser til god en pris!

Varenr.: 3742630
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 sæt: 54,95 kr.
(68,69 inkl. moms)
sæt
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Faber-Castell Grip Blyant sæt – brudsikker kvalitetsblyanter med god skrivekomfort

Grip 2001 blyant fra Faber-Castell er en super god grafitblyant med en trekantet, ergonomisk form og en blød og skridsikker gribezone, der sikre dig en god skrive- og tegneoplevelse.

Den trekantede udformning sikre en god skrive- og tegnekomfort, da blyanten ligger godt og ergonomisk korrekt i hånden, så du undgår at blive øm eller træt i hånden mens du skriver. Samtidig sikre de bløde gribedupper at du kan tegne løs uden at fingrene glider. Dupperne er lavet af vandbaseret lak og kan nemt spidses i enhver blyantspidser.

Grip blyanten er yderst brudsikker da blystiften er integreret med træet omkring den, så den kan modstå hårdt tryk og trykket fra længere tids skrivning og tegning.

Faber-Castell Grip blyanten er fremstillet af træ, hvoraf mere end 95 % af træet er fra FSC®-certificerede og bæredygtige kilder. Blyantens overfalde er desuden lavet af miljøvenlig og vandbaseret maling, hvilket gør den til et miljøvenligt valg.

Med dette sæt får du en Grip Trio blyantspidser med, så du altid kan holde dine blyanter spidse og klar til brug. Du får også en Grib viskelæder pen, som er et PVC-frit og trekantet viskelæder med gribedupper.  

  • Sæt med 3 stk. blyanter, 1 stk. blyantsspidser, 1 stk. viskelæder pen
  • Hårdhed på blyant: B
  • Ergonomisk greb