Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Cross Apogee fyldepen, Black Star Lacquer

Gratis indgravering – mekanisk livstidsgaranti

Varenr.: 3043790
Total for 1 stk: 1.439,00 kr.
(1.798,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Cross Apogee Black Star Lacquer i anerkendt kvalitet

Apogee-serien fra Cross repræsenterer den perfekte balance mellem de gode klassiske proportioner og den moderne strømlinede stil. Apogee serien er alt andet end "business as usual". Designet er inspireret af den romantiske tradition, men pakket ind i elegante detaljer af det 21. århundredes design. Apogee er perfekt vægtet og afbalanceret - en drøm at skrive med.

Derudover tilbyder vi indgravering på vores Cross penne kvit og frit. På Apogee-modellen er mulighederne for indgravering dog anderledes end på de øvrige Cross modeller. Derfor tilbyder vi på Apogee-modellen kun indgravering af initialer i pennens "mavebælte". Derfor nåleindgraveres Apogee, og indgraveringsfarven stemmer således overens med farven fra mavebæltet.

På vores øvrige Cross modeller indgraveres der derimod i toppen af pennen med op til hele 22 karakterer (se graveringsark på disse produkter for info om placering af indgravering). Såfremt toppen af pennen er i lak ("Black Star Lacquer", "Basalt Black" mv.) laserindgraveres der med guld/messing farve, mens der på penne med top i Chrome, Guld m.m. nåleindgraveres, så indgraveringen antager samme farve som pennen.
 
  • Model: Apogee Black Star Lacquer Fountainpen
  • Finish: Sublim poleret krom stål sikrer perfekt tekstur og dybde. Detaljer i satin. 
  • 2 sorte patroner medfølger
  • Mekanisk livstidsgaranti
  • Leveres i flot gaveæske
  • Gratis indgravering af initialer i pennens "mavebælte", kontakt os på tlf. 47 36 80 00
  • Nåleindgraveres