Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Parker Jotter Premium Bond S. BGT Kuglepen

Ikonisk design med rene linjer

Varenr.: 3774900
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 279,00 kr.
(348,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Parker Jotter Premium Bond Street Black Gold Trim Ballpoint Pen

Eksklusiv premium udgave af den legendariske Parker Jotter model. Jotter Premium Bond Street Black Grid Gold Trim kuglepennen er fremstillet med eksperthånd i poleret rustfrit stål med en gylden finish. Bunden af pennen er sortlakeret. Pennens top og clip er af gyldent rustfrit stål. Kuglepennens klips er indgraveret med de karakteristiske 3 Parker pile.

  • Model: Jotter Premium Bond Street Black Gold Trim
  • Farve: Gyldent rustfrit stål og sort lak
  • Skriftfarve: Blå
  • Stregtykkelse: 1 mm (medium)
  • Ultra let klikfunktion
  • Leveres i smuk gaveæske

Parker Jotter - Parkers mest populære pen

Jotter er den ultimativt mest populære model i Parkers sortiment. Den legendariske kuglepen findes i flere smukke farver, men det slanke og strømlinede design er der ikke blevet ændret på, i over 60 år. Det er en praktisk, raffineret og robust kuglepen med en exceptionel holdbarhed og lethed. Den ikoniske klips med 3 pile sætter prikken over i’et, og gør designet nemt at genkende. Klipsen gør desuden Parker Jotter til et oplagt valg til dig, som har brug for en professionel kuglepen når du er på farten eller til møder.

Alle Jotter penne skriver med Parkers særlige blæk med Quinkflow teknologi. Det giver en glidende, ren og konsistent skriveoplevelse.

Parker - Sublimt håndværk siden 1888

Står der Parker på din pen? Så har du et stykke sublimt håndværk med en stolt historie. I mere end 125 år har Parker skabt penne i international anerkendt topkvalitet. Penne som puster nyt liv i oplevelsen af at skrive. Designet er en udsøgt balance imellem form og funktion: tidløst og aldrig for meget. Dedikeret til kunne holde i generationer.