Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Faber-Castell Grip Farveblyanter, 12 stk.

Ergonomiske farveblyanter med bløde gribedupper

Varenr.: 60017840
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 59,95 kr.
(74,94 inkl. moms)
pakke
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Faber-Castell Grip Farveblyanter – gode farveblyanter i anerkendt kvalitet

Grib farveblyanterne fra Faber-Castell, er udformet til at give dig den bedste og mest underholdende tegneoplevelse. Med det trekantede og ergonomiske greb er du sikret en træthedsfri og behagelig tegning, så du kan tegne løs, uden at blive træt og øm i hånden. Samtidig sikre de bløde gribedupper at blyanterne er nemme at holde om.

Stiften i farveblyanterne er lysægte, så du får farver der er fulde af liv og intensitet og som holder længe. Samtidig er stiften fuldt integreret med træet i farveblyanten så den bliver ekstra brudsikker og kan tåle hårdt og vedvarende tryk.

Farverne er vandopløselige, så du kan bruge en pensel til at lægge vand på dine tegninger og skabe flotte akvarelbilleder og effekter. Da farverne er vandopløselige kan de også nemt vaskes af langt de fleste tekstiler, hvis du skulle være så uheldig at få dem på tøjet.

Grib farveblyanter er fremstillet af træ, hvoraf mere end 95 % af træet kommer fra FSC®-certificerede og bæredygtige kilder, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg.

  • Sæt med 12 stk. farveblyanter
  • Assorterede farver
  • Ergonomisk greb
  • Brudsikker