Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Staedtler Noris Color farveblyanter, 24 farver

Slip kreativiteten løs og sæt kulør på dagligdagen

Varenr.: 3752610
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 pakke: 84,94 kr.
inkl. moms
pakke
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Farveblyanter fra Steadtler - Så skal der tegnes!

Super gode farveblyanter til tegnetid - så slip fantasien løs og farvelæg motiver og mønstre i flotte klare farver. Noris Color farveblyanter er en lidt hårdere udgave af farveblyanter, som har sværere ved at knække, idet blyanterne har en forstærket kerne. Derudover er blyanterne nemme at spidse. Dette gør til sammen, at blyanterne er ideelle til børn og skolebrug. 

Farveblyanterne har en blød og gummiagtig overflade, der sikrer et godt skrivegreb og forhindrer blyanterne i at glide og rulle mellem fingrene. Derudover er blyanten sekskantet og med ekstra tyngde, som gør, at de er utrolig behagelige at holde om. Farveblyanterne er produceret helt uden opløsningsmidler samt af PEFC certificeret træ fra bæredygtig skovbrug i Tyskland.

Farveblyanterne leveres i en smuk dekoreret æske med billede af Johanna Basford og hendes nye malebog ”Lost Ocean”. Brug farveblyanterne til flere timers farvelægning og nyd  den farverige kunstverden - det er perfekt som afstresning og virker meditativt i hverdagens travlhed.

  • Antal: 24 stk.
  • Leveres i praktisk æske 
  • Træet som blyanterne er lavet af er certificeret træ fra Tyskland.