Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Moleskine Classic Rollerball, sort

Varenr.: 60003190
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 99,00 kr.
(123,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Moleskine - legendarisk og tidløst håndværk fra Milano

Moleskine er enestående og tidløst håndværk og design, i en kvalitet, som du kan stole på. Det italienske luksusmærke er særligt kendt for sine legendariske notesbøger, men Moleskine laver også penne og kalendere i sin karakteristisk elegante og tidløse stil. Der er altså en grund til, at bl.a. forfattere, kunstnere, intellektuelle og rejsende foretrækker Moleskine. Vincent van Gogh, Pablo Picasso og Ernest Hemingway udtænkte store værker med en Moleskine notesbog i hænderne – og nu kan du gøre det samme.

Moleskine Classic Roller Pen i sort

Moleskine Classic rollerpennen er det perfekte match til din Moleskine notesbog. Denne pen er designet særligt så du kan sætte den fast på siden af notesbogens omslag. Sådan kan du altid have en pen ved hånden, når du får behov for at skrive noget ned.

Moleskine kuglepennen har et enkelt og sofistikeret i mat ABS plast med en sort stålclips til at sætte pennen fast med. Stålclipsen er indgraveret med Moleskine logoet.

Classic rollerpennen skriver med et intenst sort blæk i god kvalitet – så den kan skrive smukt på Moleskine notesbogens blanke sider. Kuglepennens ergonomiske udformning gør den behagelig at holde om og skrive med.

  • Farve: Sort
  • Skriftfarve: Sort
  • Stregbredde: 0,7 mm
  • Med clips til fastgørelse