Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pilot Acroball PureWhite kuglepen, medium, blå

Den perfekte makker, når skrivning skal være alt andet end kedeligt!

Varenr.: 3092635
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 10 stk á 13,95 kr.: Total 139,50 kr.
(174,38 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

Pilot Acroball Pure White Kuglepen - blå, medium streg

Giv hverdagens grå trummerum en farveindsprøjtning med Acroball Pure White kuglepennen fra Pilot. Den smarte kuglepen har et elegant og strømlinet design med finurlige glimt af farve, bl.a. på det gribevenlige gummigreb. Den perfekte makker, når skrivning skal være alt andet end kedeligt!

En rigtig god og behagelig kuglepen, som er let at skrive med og giver en flydende skrift. Det skyldes kuglepennens særlige spids og specieltudviklede blæk, som giver en ekstraordinært let glidende skrivefornemmelse.

Acroball Pure White kuglepennen er en del af Pilots Begreen-serie og den er fremstillet af 77% genbrugsplastik. Det gør Acroball til en miljøvenlig kuglepen.

  • Skriftfarve: Blå
  • Stregbredde: 0,28 mm
  • Kuglebredde: 1 mm
  • Medium spids
  • Kan genopfyldes
  • Æske á 10 stk.


Kender du Pilots Begreen serie?

Pilot tager sin påvirkning af miljøet alvorligt. Derfor er alle Pilots fabrikker miljøcertificerede. Og derfor findes Pilot Begreen serien. Det er en serie af genopfyldelige skriveredskaber lavet af mindst 70% genanvendt plast.


Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!

Begreen