Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pilot Begreen BPE-GP kuglepen, fine, sort

Miljøvenlig kuglepen til alle skriveentusiaster

Varenr.: 8112407
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 10 stk á 15,95 kr.: Total 159,50 kr.
(199,38 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage

Pilot BPE-GP kuglepen med fine spids i sort

Miljøvenlig kuglepen med et blødt trekantet gummigreb, som gør at tommel-, pege- og langfinger hviler naturligt. Det giver et super godt greb og modvirker skrivekrampe. Kuglepennens tyngdepunkt er tilmed sænket lidt, hvilket giver en mere harmonisk skrivefølelse. En rigtig god kuglepen som ligger godt i hånden - og som gør det muligt at skrive "grønt" takket være kuglepennens miljøvenlige profil.

BPE-GP-F-BG kuglepennen er en del af Pilots Begreen-serie og den er fremstillet af 76,3% genbrugsplastik.

Kuglepennen er holdbar og god til hverdagsbrug. Den stærkt modstandsdygtige wolframcarbidkugle bevarer sin form, og den er ekstremt slidstærk. Du vil blive glad for denne kuglepens ubesværede skrivning og komforten som følge af det ergonomiske greb. BPE-GP kuglepennens tip er velegnet til alle som skriver meget.

  • Skriftfarve: Sort
  • Stregbredde: 0,27 mm
  • Kuglebredde: 0,7 mm
  • Hylsterfarve = skrivefarve
  • Miljøvenlig


Kender du Pilots Begreen serie?

Pilot tager sin påvirkning af miljøet alvorligt. Derfor er alle Pilots fabrikker miljøcertificerede. Og derfor findes Pilot Begreen serien. Det er en serie af genopfyldelige skriveredskaber lavet af mindst 70% genanvendt plast.


Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!

Begreen