Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pilot Down Force Kuglepen, 0,31mm, sort

Det eneste du mangler i dit værktøjsbælte!

Varenr.: 1719947
Min. 12 stk á 47,50 kr.: Total 570,00 kr.
(712,50 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 14 hverdag

Pilot Down Force kuglepen

Downforce kuglepennen fra Pilot er mere end en almindelig kuglepen. Det er en yderst holdbar og alsidig kuglepen af den højeste kvalitet, med en masse praktiske funktioner. De mange ekstra funktioner gør Pilot Down Force særdeles velegnet til håndværkere, men den kan også fungere som en almindelig kuglepen, der holder i mange år.

Materialet gør kuglepennen meget slidstærk, så den ikke går til, efter at være blevet tabt og trådt på en del gange. Den indvendige trykmekanisme tillader dig at skrive, hvorend det kræves – alt fra opad på bjælker til fugtige og beskidte overflader. Den påsatte klips er ekstra stor og kan holde til at blive benyttet op imod 10.000 gange.

Downforce er skabt til at kunne hæfte sig fast på ekstra brede objekter, og når den sættes fast bliver blækpatronen trukket ind, så der ikke utilsigtet bliver tegnet på overflader/skjorter.
 
  • Hylsterfarve: Sort
  • Sort blæk
  • Stregbredde: 0,31 mm
  • Slidstærk clip – kan klikkes min. 100.000 gange
  • Skriver i alt slags vejr, og på de fleste overflader

Producentens varenummer: 237112


Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!