Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pilot FriXion Ball kuglepen, rød

Den klassiske Frixion kuglepen med hætte

Varenr.: 8113153
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 17,95 kr.
(22,44 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Pilot Frixion Ball - kuglepennen, der kan slettes igen og igen

Skriv, slet og skriv igen så mange gange som du vil - det er det smarte ved Pilot Frixion serien. De sletbare kuglepenne bruger det varmefølsomme Metamo-blæk, som forsvinder ved den friktion som opstår, når du gnider den integrerede viskelæder-spids på blækket. Det fungerer altså nøjagtig ligesom når du bruger et almindeligt viskelæder. Blækket forsvinder bare helt uden snulder - og uden at skade papiret.

Frixion Ball er den klassiske Frixion kuglepen med hætte og et strømlinet design. Teknisk set er det en gelpen, hvilket betyder at den skriver med et letflydende blæk som skaber en silkeblød skrivefornemmelse. Det flydende blæk glider let henover papiret, og det tørrer hurtigt.

Med Pilot Frixion Ball får du derfor masser af skrivekomfort - og du slipper for, at skulle bekymre dig om at skrive forkert. For du kan jo bare slette det igen! Det gør Frixion kuglepennen oplagt til dig som skal skemalægge, opdatere kalenderen, løse krydsord eller skrive noter.

Du kan øjeblikkeligt skrive ovenpå det område, som du har slettet blækket fra. Friktionsvarmen er nemlig særlig skånsom imod papiret.

  • Farve: Rød
  • Kuglebredde: 0,7 mm
  • Faktisk stregbredde: 0,35 mm
  • Bør ikke bruges til vigtige dokumenter (ikke dokument-ægte)

Producentens varenummer: 322716


Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!