Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pilot G-2 Mika Gelpen, blå

Eksklusiv jubilæumsudgave af den populære gelpen!

Varenr.: 60003665
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 13,95 kr.
(17,44 inkl. moms)
stk
På lager (restsalg, 71 stk)
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Pilot Mika Limited Edition - opdaterede bestsellers til 100 års fest

Pilot fylder 100 år! Det skal fejres med en festlig fødselsdagsfest. Sangeren Mika leverer festens lydbillede, med sine glade numre og farverige stil. Mika har desuden sørget for, at en række af Pilots mest populære penne har fået en farverig make-over og nye humoristiske navne. Pennenes kvalitet er der naturligvis ikke ændret ved. Vil du deltage i Pilots fest? Køb en Mika Limited Edition pen idag - pennene fås kun i 2018.

Pilot G-2 Gelpen Mika Limited Edition - Life Ring (blå)

Pilot G-2 gelpennen er det oplagte valg til dig, som skriver meget. Pennen giver dig en silkeblød skrivekomfort, takket være et særligt gele-baseret blæk. Det gelebaserede blæk bliver først bliver flydende ved kontakt med papir eller en anden skriveoverflade. Det gør, at Pilot G-2 ikke giver dig for meget eller for lidt blæk når du skriver. I stedet får du en helt perfekt mængde, til at kunne opnå et skarpt og præcist resultat. Blækket tørrer ydermere hurtigt, så du slipper for klatter på papiret.

Pilot G-2 gelpennens blæk er intenst og lysægte, så du kan se det tydeligt i al slags belysning. Derfor behøver du ikke at bruge kræfter, når du skriver. Pennens forstykke af gummi giver et godt fingergreb på pennen, så du kan undgå skrivekrampe. G-2 pennen har en praktisk clips, så den er lige til at sætte i f.eks. skjortelommen.

Den eksklusive Mika jubilæumsudgave af G-2 kuglepennen har et festligt design som gør pennen super flot at skrive med - og let at kende. Du ser pennens skriftfarve på farven som står på dens clip. Det legende tegneserieprint på pennen viser, hvilket navn Mika har givet den. Denne Mika Frixion G-2 gelpen hedder "Life Ring".

  • Farve: Blå
  • Serie: Mika Limited Edition
  • Model: Life Ring
  • Fås kun i 2018
  • Kuglebredde: 0,7 mm
  • Stregbredde: 0,35 mm
  • Antal pr. æske: 12

Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!