Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Pilot Hi-Tecpoint V5 rollerpen, sort

Kontorpen med nålespids som giver en dyb farvet og letlæselig streg

Varenr.: 8114217
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 12 stk á 16,95 kr.: Total 203,40 kr.
(254,25 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Pilot Hi-Tecpoint V5 Rollerpen med fine spids (0,5 mm)

Mød rollerpennen som har været en bestseller siden 1984. Denne alsidige kontorpen har nålespids og flydende vandbaset, fuldt opløst blæk. Det giver en dybtfarvet og letlæselig streg.

Pilot Hi-Tecpoint V5 rollerpennen har en smart blækregulerende mekanisme, som sørger for et jævnt flow. Det gør, at Pilot Hi-Tecpoint pennen ikke giver dig for meget eller for lidt blæk når du skriver. I stedet får du en helt perfekt mængde, så du kan opnå et skarpt og præcist resultat. Blækket tørrer ydermere hurtigt, så du slipper for klatter på papiret.

Den ekstraordinært robuste kugle i wolframcarbid bevarer sin form og styrke, selv efter lang tids intens brug. Det betyder at Hi-tecpoint V5 rollerpennen skriver med en særligt præcis streg som uden tvivl vil glæde dig, som sætter pris på et knivskarpt resultat. Perfekt til udregninger, tegninger og detaljerede notater.

Takket være sin praktiske clip, kan rollepennen sættes fast i mapper, notesbøger, på blokke, i skjortelommen osv.

  • Farve: Sort
  • Kuglebredde: 0,5 mm
  • Faktisk stregbredde: 0,3 mm

Pilot

Pilot er et af de førende varemærker indenfor skriveartikler. Det store sortiment består af både kuglepenne, blyanter og markere. Alle designet med henblik på at skabe den gode skriveoplevelse. Bare skriv – med Pilot!