Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Staedtler Triplus Ball Kuglepen M, 10 stk.

Godt sæt kuglepenne i 10 forskellige farver, med trekantet ergonomisk greb

Varenr.: 60020200
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 10 sæt á 80,95 kr.: Total 809,50 kr.
(1.011,88 inkl. moms)
sæt
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 10 hverdage

Staedtler Triplus Ball kuglepenne – trekantet kuglepenne med skrivekomforten i top

Staedtler er en af verdens førende producenter af skriveartikler. De gode produkter produceres i Tyskland og skabes gennem en kombination af tradition og nytænkning, håndværk og teknologi, design og funktionalitet.

Med Triplus Ball kuglepennene fra Staedtler får du rigtig gode kuglepenne der er produceret i et trekantet ergonomisk design, som sikre at kuglepennene altid ligger godt hånden. Det trekantede greb gør det nemmere at holde på pennen og sikrer en høj skrivekomfort, så du ikke bliver unødigt træt i hånden når den bruges.

Triplus Ball kuglepennen indeholder hurtigtørrende blæk, så teksten ikke tværes ud. Den er derfor velegnet til brug hvis du er venstrehåndet, eller hvis du ønsker at bruge en highligter ovenpå. Samtidig har kuglepennen en meget blød og lækker skrivefornemmelse, som gør den god at anvende dag efter dag.

Kuglepennen har desuden automatisk trykudligning, hvilket forhindrer pennen i at lække i ekstreme højder – hvis du f.eks. skal have den med ombord på flyet.

Sættet leveres i en smart stand-up box, så der er hurtigt og nemt at skifte imellem pennene og så du samtdig har godt styr på dem, så de ikke bliver væk.

  • Farve: Assorterede farver
  • Stregbredde: M – medium
  • Stand-up etui med 10 stk. kuglepenne
  • Spids: Rund
  • Ergonomisk greb
  • Hurtig tørring