Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Staedtler Triplus Rollerball, blå

Kvalitetskuglepen i ergonomisk trekantet design

Varenr.: 60020335
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 7,25 kr.
(9,06 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Staedtler Triplus Rollerball – sikre dig en god skrivefornemmelse

Staedtler er en af verdens førende producenter af skriveartikler. De gode produkter produceres i Tyskland og skabes gennem en kombination af tradition og nytænkning, håndværk og teknologi, design og funktionalitet.

Med Triplus Rollerball fra Staedtler får du gode og farverige kuglepenne, der kan bruges til ethvert formål – professionelt såvel som kreativt. Pennen er produceret i en praktisk trekantet ergonomisk form, som gør at den altid ligger godt i hånden. Samtidig sikre den trekantede form at pennen er let at holde på og du opnår derfor en høj skrive- og tegnekomfort, så du undgår at blive unødigt træt i hånden.

Kuglepennen indeholder vandbaseret blæk og er produceret med den smarte DRY SAFE teknologi, som betyder at du kan efterlade pennen uden hætte i flere dage, uden at den tørrer ud. Kuglepennen har også en blød og behagelig skrivefornemmelse, som gør at den kan anvendes dag efter dag.

Derudover er Triplus Rollerball designet med det særlige AIRPLANE SAFE system, som går at du kan have den med i kufferten uden at den lækker når den udsættes for tryk.

  • Farve: Blå
  • Stregbredde: Ca. 0,4 mm
  • Spids: Rund
  • Ergonomisk greb
  • Vandbaseret blæk