Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz MyBox Opbevaringsbakke, hvid/grå

En optimal opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Varenr.: 60003988
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 81,35 kr.
(101,69 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringskasser i forskellige størrelser, som hjælper dig holde styr på små og store ejendele, på kontoret og hjemmet. Du opnår et strømlinet look, som udstråler overskud og passer perfekt ind i tidens indretningstrend.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust ABS plast som er fri for BPA. Dette kvalitets materiale er ridsefrit og vandtæt, så de holdbare kasser kan passe ekstra godt på dine ting. Opbevaringskasserne har et attraktivt design med elegante to-farve kombinationer og en glossy overflade.

Leitz MyBox opbevaringsbakke

Stilfuld opbevaringsbakke perfekt til de ejendele du bruger mest – og som du gerne vil holde styr på. Anvendelsesmulighederne er utallige. På kontoret kan du bruge den til din oplader, computermus, din yndlingskop osv. Mødechokolade og andet guf præsenterer sig også flot i denne opbevaringsbakke. Derhjemme kan du bruge den til mindre bøger og din ipad. Shampoo, hårspray og andre plejeprodukter præsenterer sig desuden flot i denne MyBox på badeværelset.

De afrundede hjørner og holdbare materiale gør boksen let at gøre ren.

  • Indvendige mål: 197 x 117 mm
  • Udvendige mål:  246 x 98 x 160 mm
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale
  • Farve: Hvid og gråLeitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.