Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Leitz MyBox Organiseringsbakke Small, hvid

En optimal opbevaringsløsning til kontoret og hjemmet

Varenr.: 60004010
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 35,95 kr.
(44,94 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: 1-2 hverdage

Leitz MyBox - når opbevaring betyder noget

Leitz MyBox er din boks. Det smarte system består af opbevaringskasser i forskellige størrelser, som hjælper dig holde styr på små og store ejendele, på kontoret og hjemmet. Du opnår et strømlinet look, som udstråler overskud og passer perfekt ind i tidens indretningstrend.

MyBox sortimentet er fremstillet i robust BPA-fri plast. Det er et ridsefrit kvalitetsmateriale, som også er vandtæt, så de holdbare kasser kan passe ekstra godt på dine ting. Opbevaringskasserne har et attraktivt design med elegante to-farve kombinationer og en glossy overflade.

Leitz MyBox Organiseringsbakke Small med hank

Praktisk værktøjs- og organiseringsindsats med hank til den lille MyBox opbevaringsboks (varenr. 60003978). Med organiseringsbakken kan du nemt holde styr på småting, så de ikke roder rundt i opbevaringsboksen. Brug f.eks. organiseringsbakken til kuglepenne og markere, kaffemælk og sukker, rørepinde og teskeer eller mødeguf.

Hanken gør bakken nem at få fat i, hvis du vil have noget i boksen under den. Du kan også tage bakken med dig rundt. Det kan være super smart hvis du skal bruge indholdet i et mødelokale, eller ved et nyt skrivebord. De afrundede hjørner og holdbare materiale gør boksen let at gøre ren.

  • Universelle rum til hurtigt og let overblik og adgang til indhold
  • Udvendige mål: 307 x 56 x 181 mm
  • Indvendige mål: Se sidste billede
  • Robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale


Passer til følgende MyBox opbevaringsbokse:

  • Opbevaringsboks Large (varenr. 60003968)
  • Opbevaringsboks Small (varenr. 60003978)

Leitz

Leitz - kvalitetsprodukter til kontoret og den mobile arbejdsplads. De funktionelle kontorartikler er designet til at hjælpe dig til at opnå en produktiv, stilfuld og succesfuld hverdag.