Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nilfisk BA 531 D Ecoflex gulvvasker

Lydsvag og effektiv Nilfisk gulvvasker

Varenr.: 7001750
Total for 1 stk: 71.179,00 kr.
(88.973,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Nilfisk BA 531 D gulvvasker er kompakt, lydsvag og enkel

Denne walk-behind serie indeholder det bedste fra tidligere generationer, men har højere komfort og produktivitet samt et bedre design. Maskinen har et Ecoflex system, som gør, at der spares vand og rengøringsmiddel. Når det er aktiveret kan det spare op til 50% af vandforbruget. 1 liter vand er nok til 64 kvm.

Nilfisk gulvvasker BA 531 D har en lydisoleret sugemotor, nyt sugefods design og specielt sugegummi, som medvirker til et meget lavt lydniveau, som gør det muligt at benytte maskinen i dagtimerne, selv i støjfølsomme områder. Gulvet vaskes og tørres i én og samme arbejdsgang, og gulvvaskerens kompakte design gør det muligt at komme helt ind til væggen, selv i vanskeligt tilgængelige områder.

EDS (ECO Dosage Solution) er tilvalg til maskinerne og sikrer korrekt og nøjagtig blanding af rengøringsmiddel og vand. EDS sikrer en længere og mere effektiv rengøringstid. Med Nilfisk EDS kan du rengøre med op til 38 tankfulde vand á 40 liter, før beholderen til rengøringsmidlet skal genfyldes.

Modellerne kan tilpasses den enkelte opgave ved at skifte børstedæk, samt justere børstetrykket.