LINTEX tavler

Lintex producerer flotte tavler, hvor design og funktionalitet er i højsædet og hvor kvalitet og funktionalitet er nøgleordet ved tavler fra Lintex. Selv tilbehøret er gennemtænkt ned til mindste detalje, som en leg i forskellige materialer og former.

Derfor skal du vælge Lintex tavler

Lintex producerer deres tavler i et tæt samarbejde med arkitekter og designere, hvor de deler erfaringer og idéer. Designprocessen af tavlerne er meget omhyggelig, da arkitekternes tekniske ekspertise kombineret med designernes kreative sind er med til at sørge for, at der altid er en tavle der passer til dit behov – både når det drejer sig om størrelsen og farven på tavlen.

Med fokus på at gøre visuel kommunikation spændende og levende, lægger Lintex desuden vægt på det farverige univers i deres glastavler, som en del af et levende kontor. Hvis du ikke ønsker farver, fås tavlerne også i flot hvid, grå eller sort. Er du på udkig efter et whiteboard der kan holde i mange år, får du 30 års garanti på skriveoverfladen på alle Lintex whiteboards.

Lintex miljøbillede
Lintex Mood glastavler

Lintex Mood glastavler

Lintex Mood glastavle er en minimalistisk og stilfuld glastavle til væggen, som gør det nemmere for dig at visualisere kreative og komplicerede tanker samt at sætte ord på disse. Glastavlen fås i et væld af farver og størrelser, og kan vælges med skarpe eller runde kanter.

Se mere  
Lintex Whiteboards

Lintex Whiteboards

Alle Lintex whiteboards er designet med fokus på at genopfinde den traditionelle whiteboardtavle, og gøre det mere interessant og attraktivt at kigge på. Lintex whiteboards fås både som mobile tavler, som er lige til at tage under armen og til at hænge op på væggen. Lintex whiteboards fås samtidig med runde eller skarpe kanter. Derudover fås tavlerne også i en akustisk version, som har en lyddæmpende effekt.

Se mere  
Lintex Mobile glastavler

Lintex Mood Mobile glastavler

Lintex Mood Mobile glastavler fås, ligesom de andre tavler i Mood-serien, i et væld af farver og med runde eller skarpe kanter. Lintex mobile glastavler er udformet i robust kvalitet og er samtidigt nemme at køre rundt. De mobile glastavler passer både ind i kontormiljøer, da de fås i lidt støvede farver, men også i kreative miljøer, hvor der skal være fokus på farver og former.

Se mere  
Lintex Tilbehør

Lintex Tilbehør

Med det eksklusive tilbehør fra Lintex er detaljen tænkt ind i alle aspekter af indretningen på kontoret. I alt fra magneterne på glastavlen, til holdere, penne og afviskere – Lintex har tilbehøret der passer til netop din tavle og fås i et væld af farver og forskellige størrelser.

Se mere