logitech logo

Logitech har siden 1981 været en innovativ og forbrugerorienteret virksomhed der har gjort dagligdagens opgaver på computeren lettere. Med et Logitech produkt er du sikker på, at kvaliteten er i orden. Deres mangeårige erfaring med produktudvikling kommer nemlig altid til syne i produktets kvalitet, holdbarhed og ikke mindst brugervenlighed.

cover til logitech video

Mus og tastatur

Gør arbejdsprocessen på computeren mere behagelig med en kvalitets mus eller tastatur fra Logitech og bliv fri for kabler og ledninger med en trådløs mus og tastatur. Se det store udvalg af mus og tastaturer her.

Tilbehør til tablets

Tilbehør til tablets

Få mest muligt ud af din tablet eller ipad med Logitechs anerkendte udstyr. Gør skriveprocessen mere effektiv på din tablet med et tastatur fra Logitech der samtidig beskytter den.

Se vores udvalg
logitech Webcams

Webcams

De fysiske afstande mellem mennesker er blevet mindre med internettets kommunikations muligheder. Opnå den bedste kommunikation online med et webcam fra Logitech.

Se vores udvalg
logitech Konference

Konference

Gør jeres videomøder på arbejdspladsen professionelle med Logitech. Logitech har udviklet en lang række professionelle produkter, der sikrer stabil lyd og et godt billede.

logitech Computerheadset

Logitech høretelefoner og headsets

Logitech er den førende producent af PC-headset. De professionelle hovedtelefoner fra Logitech har et øget fokus på komfort og lyd, der gør dem anvendelige til de lange arbejdsdage på kontoret.

Se vores udvalg
logitech Computerhøjtalere

PC højtalere

Hos Logitech findes alle størrelser af PC-højtalere. Vores sortiment består af alt fra de helt små højtalere, som er ideel hvis der blot ønskes noget baggrundsmusik på jobbet og op til det store surround sound sæt.

Se vores udvalg
logitech musemåtter

Musemåtter

En Logitech gamer musemåtte, med den rette friktion, gør din gaming mus endnu bedre og giver dig optimale betingelser når du spiller.

Se vores udvalg
gaming keep playing

Gaming

Øg din performance når du spiller med en lynhurtig mus og tastatur og en gamer musemåtte. Derudover leverer Logitech gamer headsets fra høj kvalitet og til lyd i verdensklasse.

Se vores udvalg