LUCTRA®
- belysning der passer til dit indre biologiske ur

LUCTRA® er det første biologiske LED lampesystem til arbejdspladsen. De højteknologiske LED lamper er designet til at levere kvalitetslys, der simulerer den naturlige lysforandring i løbet af dagen. Lamperne er optimeret efter menneskets indre biologiske ur og kan tilpasses den enkelte brugers personlige belysningsrytme og behov. Alt sammen med fokus på at øge brugerens velvære og præstationsevner på arbejdspladsen.

LUCTRA® lamperne er kvalitetslamper med et stilrent design, der tilbyder høj lysintensitet, enestående lysfordeling, lavt strømforbrug og unikke muligheder for justering af lysintensitet og farve vha. det intelligente VITACORE® system. LUCTRA® systemet er mere end blot lys til arbejdspladsen.

Luctra video
Luctra Table

Luctra Table

Eksklusiv moderne LED bordlampe til kontoret med lysjustering i trin, indbygget VITACORE® touch display, højteknologiske LED pærer og kvalitetskomponenter, der giver en fantastisk arbejdslampe til skrivebordet.

Luctra Table Pro

Luctra Table Pro

Førsteklasses LED bordlampe der er en videreudbygning af LUCTRA® Table lampen. Alle detaljer er nøje gennem tænk, lysstyringen er trinløs og med VITACORE® app’en tilpasses lyset nemt brugerens personlige behov.

Luctra Floor

Luctra Floor

LED gulvlampe til virksomheden i eksklusiv kvalitet. Har alle fordelene som LUCTRA® Table lampen, men er mere fleksibel. En lampe med perfekt lys, stilrent design og helt ideel ved pladsmangel på skrivebordet.

Luctra Floor Twin

Luctra Floor twin

LED gulvlampe til kontoret i bedste kvalitet og med et væld af muligheder for perfekt belysning. LUCTRA® Floor Twin har alle egenskaber fra LUCTRA® og to justerbare hoveder, der giver en stor fleksibilitet og unik brugertilpasning.

Perfect daylight

Dagslys er essentielt for alle mennesker og lyset i vores omgivelser påvirker vores indre ur og hormonproduktion og dermed også vores velbefindende og effektivitet. LUCTRA® lamperne tilbyder PERFECT-DAY-LIGHT, hvilket betyder biologisk effektiv belysning - hele dagen igennem.

Ved en løbende ændring af lysintensitet og lysstyrke kan LUCTRA® lamperne tilpasses brugerens lysbehov i løbet af hele arbejdsdagen for at opnå en positiv biologisk effekt. En effekt der er videnskabelig bevist og bør opleves af alle.

Læs om konceptet her.

Luctra App

Via appen LUCTRA VITACORE® som kobles sammen med din smartphone via Bluetooth® kan du skabe din personlige belysningsrytme over 24 timer ved at svare på fem enkle spørgsmål.

Hent i Apple App Store eller Google Play.

Perfect daylight