Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

HÅG H04 Communication mødestol sort stel/sort

Tidløs og komfortabel konferencestol til mødelokalet

Varenr.: 8148137
Total for 1 stk: 3.499,00 kr.
(4.373,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 21 hverdage

Mødestolen er førstevalg blandt mange arkitekter

HÅG H04 Communication konferencestolen er takket være sit minimalistiske, rene og tidløse design en utrolig populær mødestol til det moderne mødelokale, som bruges ofte. Stolen passer ind i langt de fleste kontormiljøer og takket være de enkle og præcise justeringsmuligheder, er den både komfortabel og behagelig at sidde i, selv om mødet er langt.

Stolens BalanceretBevægelse™ glidende vippefunktion indbyder til at brugeren indtager en aktiv og varieret siddestilling, som vil være med til at skærpe koncentrationen, også ved længerevarende møder. Stolen har en komfortabel polstring, som støtter kroppen perfekt, og højdejusteringen sikrer en god siddekomfort uanset højden på mødedeltageren.

 

Specifikationer:

  • BalanceretBevægelse™ glidende vippefuktion
  • Regulerbar sædehøjde 37,5-51,5 cm
  • Sort aluminiumsfodkryds
  • Hjul med bløde baner

Håg

Bliv inspireret – En HÅG stol holder kroppen i balance på en intuitiv måde, så du altid sidder korrekt. HÅG´s filosofi lyder, at den bedte siddestilling altid er den næste. Samtlige stole er designede, så du bevæger hele kroppen uden af skænke det en tanke. Vi er ikke skabt til at sidde stille, men til bevægelse og variation – se mere her.

Se inspirationskatalog