Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Halo Track adapter til pendel sort

Smart skinnesystem til hele virksomheden

Varenr.: 8070437
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 99,00 kr.
(123,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Sort pendel adapter Halo Track skinnesystem

Pendeladapteren er perfekt til Halo Track skinnesystemet, den giver mulighed for at monterer nedhængende pendler i store lokaler som kantiner og møderum. Lamperne er nemme at flytte efter behov, og skulle der blive behov for yderligere lamper, er det nemt at øge antallet af pendler.

Pendeladapteren giver mulighed for at man selv kan sætte sit præg på de pendler man ønsker i virksomheden. Adapteren findes i 3 farver, så den passer perfekt til de 3 farver der findes i skinnesystemet. Pendler vil være oplagt i såvel møderum som kantiner, men kan naturligvis også takket være det diskrete design bruges i butikker og hoteller over skranken samt over spisebordet i private hjem.

Specifikationer:

  • Farve: Sort

Halo Track Skinnesystem

Halo Track skinnesystemet fra Halo Tech er et diskret og funktionelt skinnesystem, som let monteres i ethvert miljø. Systemet kan afkortes eller forlænges ved hjælp af samlestykker, og det kan specialdesignes til alle lokaler i virksomheden. Til systemet er det et stort udvalg af forskellige spots, som monteres direkte i skinnen, ligeledes findes der en adapter til pendler, så du har mulighed for at montere nedhængende lamper, hvis det er det, der er dit behov.