Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Halo Track elsamler lige hvid

Smart skinnesystem til hele virksomheden

Varenr.: 8070449
Total for 1 stk: 99,00 kr.
(123,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

Hvid elsamler til Halo Track skinnesystem

Elsamleren til Halo Track skinnesystemet  giver mulighed for at forlænge skinnerne i loftet, så det er muligt at monterer skinner i selv meget lange og store rum, som kantiner og møderum. Elsamleren fjerner alle begrænsningerne i forhold til længden af lokalet, uden at der skal bruges flere lampeudtag.

Elsamleren er nem at monterer og fører strømmen videre fra en skinne til den næste, og men sit diskrete design, vil den være næste usynlig. Elsamleren findes i 3 farver, så den passer perfekt til de 3 farver der findes i skinnesystemet. Elsamleren er perfekt til at monterer belysning i store rum.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid

Halo Track Skinnesystem

Halo Track skinnesystemet fra Halo Tech er et diskret og funktionelt skinnesystem, som let monteres i ethvert miljø. Systemet kan afkortes eller forlænges ved hjælp af samlestykker, og det kan specialdesignes til alle lokaler i virksomheden. Til systemet er det et stort udvalg af forskellige spots, som monteres direkte i skinnen, ligeledes findes der en adapter til pendler, så du har mulighed for at montere nedhængende lamper, hvis det er det, der er dit behov.