Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Luctra dobbelt gulvlampe radial hvid

LED dobbelt gulvlampe som lyser op til 1000 lux

Varenr.: 8070839
Total for 1 stk: 11.299,00 kr.
(14.123,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 5-7 hverdage

LUCTRA® lampen der fremmer dit velbefinde

LUCTRA® dobbelt gulvlampen giver en innovativ og biologisk effektiv belysning til dit skrivebord. Gulvlampen findes som denne i et design med rundeformer eller i mere moderne og geometrisk design som kaldes linear. Lampen findes med dobbelt eller enkel belysning, så du nemt kan finde både et design og en funktion som passer til din virksomhed. At bruge en gulvlampe til at belyse skrivebordet giver flere oplagte fordele, dels vil lampen ikke optage plads på bordet, og det er muligt at øge afstanden mellem lyskilde og bordoverflade hvis det er det brugeren ønsker.

LUCTRA® gulvlampen har en højde på 202 cm, og med en trinløs lysstyrke på helt op til 1000 lux på en afstand af 110 cm, vil den effektivt kunne dække dit behov for belysning af arbejdspladsen gennem hele dagen. Lampen er fremstillet i aluminium, og står takket være den tunge fod stabilt på alle gulvflader. Det er muligt at bruge din smartphone til at styre lampens dagsrytme, så den passer perfekt sammen med dine behov. Dette gøres ved hjælp af appen VITACORE®-APP.

LUCTRA® gulvlampen kan indstilles i farvetemperatur afhængig af opgaven og er nem at indstille. Lyskeglen har en diameter på 930 mm.

Specifikationer:

  • Lyskilde: 2 koldt hvide og 2 varm hvide LED
  • Lysintensitet: 1000 lux på en afstand af 110 cm
  • Farvetemperatur trinløs mellem 2700 kelvin og 6500 kelvin
  • Højde: 202 cm
  • Lampefoden måler Ø38 cm.
  • Materiale: Aluminium
  • Farve: Hvid

 


Luctra

Med LED fra LUCTRA® får du belysning der passer til dit indre biologiske ur. Lamperne fra LUCTRA® er kvalitetslamper med et stilrent design og lavt strømforbrug.

Se mere