Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

C2 Sofabord, Olieret eg, 43x43 cm

Smukt og enkelt sofabord i et eksklusivt dansk design

Varenr.: 3569180
Total for 1 stk: 2.799,00 kr.
(3.498,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 14 hverdage

C2 sofabord

Andersen har designet møbler med hjertet siden 1916. Deres passion for historie og kærlighed er med til at skabe det gode stykke håndværk, som deres møbler er lavet i. Både kvaliteten og designet er lavet til at være tidsløst og holdbart.

C2 serien er en serie med sofaborde i massivt eg. Serien er nyskabende og har et smukt og klassisk design. Det klassiske design kan ses i materialet og i formen. C2 serien er forrygende håndværk og har flotte detaljer.

Disse sofaborde er særdeles velegnet til virksomheder, hvor man skal bruge et sofabord til receptionen eller til et loungeområde. Sofabordets klassiske design gør, at det også kan passe ind i det private hjem.

Bordene fås i runde og firkantede og kommer i to forskellige størrelser og højder. Skab et moderne look ved at kombinere bordene i de to forskellige højder. Bordene fås desuden i sort eg, eg woodcare og olieret eg. 

Specifikationer:

  • Farve: Olieret eg
  • Materiale: Olieret eg
  • Mål: L.43 x B.43 x H. 43,5 cm 
  • Vægt: 5 kg 

Andersen Furniture

Bliv inspireret – se vores mange designmøbler fra Andersen Furniture. Deres passion for historie og kærlighed er med til at skabe det gode stykke håndværk, som deres møbler er lavet i. Både kvaliteten og designet er lavet til at være tidløst og holdbart.

Se inspirationskatalog