Køb blokke og vær med i konkurrencen om 2 stk. Volbeat billetter!

Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser
E-mail

Orion Loungestol fra Stouby, Sort læder

Eksklusivt og klassisk dansk design i et tidsløst look

Varenr.: 3572110
Før: 8.399,00 kr.
Nu: 3.999,00 kr.Spar: 4.400,00 kr.
Total for 1 stk.: 3.999,00 kr.
(4.998,75 inkl. moms)
stk.
Gratis levering
Forventet 14 hverdage

Eksklusiv dansk design 

Stouby er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1902. Virksomheden producerer danske designmøbler i højeste kvalitet. Møblerne produceres i Danmark og er lavet i gode og lækre materialer.

Møblerne er af højeste kvalitet og produceres så de holder i mindst 20 år ud fra tidsløst design, god siddekomfort og et rigtig godt håndværk. Med Stouby møbler får man en langvarig investering, hvor man får meget for pengene. Stouby leverer møbler til danske og udenlandske boliger, virksomheder og hoteller.

Orion loungestol er produceret i lækre materialer som giver et flot og eksklusivt look til stolen. Det klassiske og tidsløse design understreges af stellets design. Stolen er fremstillet i bøgetræ og har sædepolstring i sort læder som giver en flot kontrast til det enkle træstel. 

Orion loungestol er særdeles velegnet til loungeområder, receptioner, mødelokaler eller andre steder i virksomheden hvor man ønsker at skabe en smuk og stilfuld indretning. 

Stolen kan bestilles i flere træsorter. Sæde-og rygpude kan leveres i læder og stof. Kontakt os for yderligere information. 

Specifikationer

  • Farve læder: Sort (Fås i flere farver i læder og stof)
  • Træ: Bøg sæbebehandlet (Fås i flere træsorter)
  • Mål: H 73 x B 63 x D 47 cm 
  • Siddehøjde: 45 cm