Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Steppie Soft Top

Aflastningsmåtte til Steppie balancebræt - Designet efter zoneterapeautiske principper

Varenr.: 3568150
Total for 1 stk: 519,00 kr.
(648,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 4-6 hverdage

Steppie Soft Top - behagelig zoneterapi mens du arbejder 

Med Steppie Soft Top bliver begrebet aflastningsmåtte, løftet til et helt nyt niveau. Måtten er designet med unikke bobler  som giver en dynamisk og levende effekt. 

Hver boble giver et maks tilbagetryk til din fod på 3,2 kg og når du bevæger dig vil det så fremme dit blodomløb betydeligt.

Steppie Soft Top er udviklet og designet efter zoneterapeutiske principper som sikrer at fødderne får en positiv feedback, når man træder boblerne ned. Ved at tage skoene af vil man få en blid og behagelig fornemmelse af zoneterapi. 

Steppie Soft Top er en aflastningsmåtte som er det perfekte tilbehør til Steppie balancebrættet. Måtten kan placeres på et Steppie Balancebræt ved blot at ligge den ovenpå brættet, men der medfølger også dobbeltklæbende tape til hvis man ønsker at sætte den fast.

Måtten kan også bruges alene, hvor den blot placere direkte på gulvet. Det er det perfekte redskab til stående kontorarbejde. 

Steppeie Soft Top er yderst nem at flytte rundt på og kan nemt gøres ren. Desuden kan den vaskes i maskine ved 40 grader. 

Specifikationer: 

  • Farve: Grå 
  • Mål (LxB): 56 x 36 cm
  • Kan vaskes i maskine ved 40 grader
  • Der medfølger dobbeltklæbende tape til montering på et Steppie Balancebræt 
  • Der medfølger en klips til til montering på et Steppie Balancebræt
Dokumenter