Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

HÅG Excellence Kontorstol sort stel/sort læder

Eksklusiv højrygget chefstol i sort læder

Varenr.: 8148090
Total for 1 stk: 21.999,00 kr.
(27.498,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 21 hverdage

En chefstol i et kompromisløst design

HÅG Excellence er en luksusstol, som er utrolig brugervenlig. Stolen giver en unik siddeoplevelse og lader kroppen bevæge sig frit på en moderne og avanceret måde. Stolen er fremstillet i eksklusive materialer, som indbyder til intensiv brug af stolen.

HÅG Excellence stolen er fyldt med funktioner, som er nemme at benytte og sikrer, at brugeren har gode muligheder for at indtage en varieret sidestilling gennem hele dagen. Stolen støtter kroppen i alle positioner, og med det meget eksklusive design er den en pryd for øjet.

Stolen arbejder med HÅG´s specielle BalanceretBevægelses™ system, som er med til at sikre blodet fri gennemstrømning, selv ved længere tids siddende arbejde. Den indbyggede justerbare lændestøtte sikrer, at brugere i alle højder vil føle støtte til kroppen. Armlænene er multijusterbare og har en tilt down-funktion, som giver mulighed for at fjerne armlænene i perioder.

Specifikationer:

  • BalanceretBevælgelse™ glidende vippefunktion
  • Regulerbart for- og bagovervip
  • Sædehøjderegulering 45-64 cm
  • Sædedybderegulering
  • Vippemodstand låsbar i 3 positioner
  • Multiregulerbare armlæn med tilt down-funktion
  • Farve: Sort læder med mat sort aluminiumsstel

 


Håg

Bliv inspireret – En HÅG stol holder kroppen i balance på en intuitiv måde, så du altid sidder korrekt. HÅG´s filosofi lyder, at den bedte siddestilling altid er den næste. Samtlige stole er designede, så du bevæger hele kroppen uden af skænke det en tanke. Vi er ikke skabt til at sidde stille, men til bevægelse og variation – se mere her.

Se inspirationskatalog