Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

RH Mereo 200 rød Fame med alu stel GasB

Nyskabende kontorstol

Varenr.: 8209263
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Total for 1 stk: 5.499,00 kr.
(6.873,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 21 hverdage

RH Mereo en nyskabende kontorstol

RH Mereo kontorstole er en ny kontorstol, men samtidig et arbejdsredskab og et forretningsværktøj. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation. Den er nem at tilpasse alle personer, uanset fysisk fremtoning. Det gør stolen til en helt personlig stol men samtidig er det en stol, der passer ind i kontorlandskabet.

RH Mereo kontorstolen er karakteriseret ved at form følger funktion. Alt er der af en årsag, og har et formål. Den er hele vejen igennem præcis, logisk og intuitiv. Innovation og design fra alle vinkler, helt ny teknik og skandinavisk kvalitet. Ergonomi og komfort er kendetegnende for både det indvendige og det udvendige design. Så snart du sidder i en RH Mereo, mærker du hvad den kan.

2PP™-teknologien i en RH Mereo kontortol skaber en aktiv siddestilling. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig, justere stolen efter din krop og nyde den jævne og glidende bevægelse. Ryglænsvikel, hovedstøtte og armlæn tilpasses intuitivt. RH Mereo er hele vejen igennem dynamisk ergomnomi, der er gjort berugervenlig og lettilgængelig. Giver dig en perfekt arbejdsstilling hele dagen, hver eneste dag. Prøv selv stolen i 14 dage gratis, og med fuld returret.

Specifikationer:

  • Vægtjustering fra 40-150 kg
  • 2PP™ vippemekanisme
  • Lændestøtte
  • Sædedybdejustering 48-61 cm
  • Ryghøjde justering 42,5-49,5 cm
  • Mulighed for armlæn, nakkestøtte, jakkebøjle eller jakke knage.

Bemærk at armlæn, jakkbøjle og jakke knage er tilbehør, og sælges seperat.