Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Basic flipover, magnetisk

Stilren magnetisk flipovertavle - kan anvendes som whiteboard og opslagstavle

Varenr.: 3226840
Total for 1 stk: 720,00 kr.
(900,00 inkl. moms)
stk
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

Nobo Basic magnetisk flipovertavle

Ideel til det mindre mødelokale eller kontor

Nobo Basic, tidligere kendt under navnet Nautile, er en prisvenlig og funktionel flipover, fremstillet med en magnetisk skriveoverflade, egnet til let brug. Flipovertavlen er udstyret med en praktisk højdejusterbar 3-fod, som nemt kan trækkes helt op, så den fylder mindre ved transport og opbevaring. En smart klemme gør det hurtigt og nemt at skifte ark og justerbare kroge sikrer ophæng og fastgørelse af de fleste størrelser flipover-papirblokke.

Praktisk pennebakke i fuld bredde medfølger, så du er sikret at dine skriveredskaber altid er lige ved hånden. Og takket være den praktiske magnetiske overflade, er tavlen også yderst brugbar som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik.

For at opnå den bedst mulige holdbarhed og flotteste præsentation er det vigtigt at skriveoverfladen rengøres regelmæssigt.

  • Magnetisk, skriveoverflade - egnet til moderat brug
  • Højdejusterbar fod
  • Inkl. Justerbare kroge til flipover + praktisk pennebakke
  • Skal vedligholdes regelmæssigt
  • B: 710 mm H: 1840 mm D:680mm
  • Flademål 710 x 1100 mm
  • 1 års garanti

Nobo

Nobo er ledende indenfor visuel kommunikation i Europa af whiteboard tavler, lærreder, flipovere samt tilbehør. Nobo´s produkter er til alle, der skal kommunikere klart, tydeligt og skabe overblik i mængden af informationer. Nobo’s vision er, at enhver, hjemme som på sin arbejdsplads, skal nyde et klarere og mere kreativt kommunikativt samarbejdsmiljø.

Se udvalg