Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Classic magnetisk mobil flipover i stål

Mobilt flipoverstativ til flipoverblokke - med magnetisk skrivebar overflade

Varenr.: 1610310
Total for 1 stk: 1.199,00 kr.
(1.498,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Nobo Classic magnetisk mobil flipover i stål

Denne stilfulde Nobo Classic mobile flipovertavle, tidligere kendt under navnet; Barracuda, er fremstillet med en praktisk magnetisk lakeret ståloverflade. Flipovertavlen er omkranset af en stilren alu-ramme på en base med robuste hjul, som sikrer dig nem mobilitet og med sit tidsløse design, passer den flot ind i ethvert arbejdsmiljø.

Når flipoverstativet er i brug, låses tre af de fem hjul, så stativet står stabilt. En praktisk indbygget klemme gør det nemt og hurtigt at skifte ark, mens justerbare kroge sikrer, at de fleste størrelser papirblokke kan fastgøres. 

Uden papir kan flipovertavlen også bruges som en whiteboardtavle. Denne økonomiske flipovertavle har nemlig en slidstærk og generøs skriveoverflade, med en god udviskelighed og mellemhøj modstand over for blækpletter, pennemærker, ridser og buler. Skriveoverfladen anbefales til moderat brug, men når blot talven vedligholdes løbende og slettes ren efter hvert brug, vil tavlen forblive flot hvid. 

Takket være den praktiske magnetiske overflade, er tavlen også yderst brugbar som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik.

  • Tavlemål(HxB): 100 x 70 cm (Højde inkl. skinne 114 cm)
  • Magnetisk tavleoverflade af lakeret stål, der kan skrives på og anvendes som opslagstavle
  • Praktisk blokholder af metal
  • Hylde til penne - af metal i hele bredden
  • Fleksibel højdeindstilling mellem 175 og 200 cm
  • Vægt: 12,5 kg