Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Classic mobil flipover med forlængerarme

Mobil flipover med magnetisk skrive overflade og 2 forlængerarme

Varenr.: 8325500
Før: 1.699,00 kr.
Nu: 1.399,00 kr. Spar: 300,00 kr.
Total for 1 stk: 1.399,00 kr.
(1.748,75 inkl. moms)
stk
På lager
Gratis levering
Leveringtid: 1-2 hverdage

Nobo Classic mobil flipover med magnetisk overflade i lakeret stål

Denne stilfulde Nobo Classic mobile flipovertavle, tidligere kendt under navnet; Barracuda, er fremstillet med en magnetisk lakeret ståloverflade. Flipovertavlen er omkranset af en stilren alu-ramme på en base med robuste hjul, som sikrer dig nem mobilitet. Flipovertavlen er udstyret med to praktiske forlængerarme, der nemt kan udvides til at kunne holde to ekstra ark. En integreret og aftagelig lineal, muliggør nem understregning af fokuspunkter og perfekt lige skrift, så du opnår en flot og overskuelig præsentation. Takket være sit tidsløse design, passer flipoveren flot ind i ethvert arbejdsmiljø.

Når flipoverstativet er i brug, låser de tre hjul, så stativet står stabilt. En smart klemme gør det hurtigt og nemt at skifte ark og justerbare kroge sikrer ophæng og fastgørelse af de fleste størrelser flipover-papirblokke.

Uden papir kan flipovertavlen også bruges som en whiteboardtavle. Denne økonomiske flipovertavle har nemlig en slidstærk og generøs skriveoverflade, med en god udviskelighed og mellemhøj modstand over for blækpletter, pennemærker, ridser og buler. Skriveoverfladen anbefales til moderat brug, men når blot talven vedligholdes løbende og slettes ren efter hvert brug, vil tavlen forblive flot hvid.

Takket være den praktiske magnetiske overflade, er tavlen også yderst brugbar som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik.

Specifikationer

  • Meget flot design
  • Med magnetisk whiteboard overflade
  • Mål: 100 x 70 cm
  • Justerbare papirspyd. Har ekstra arme til papirophæng på hver side
  • Papirklemmen har "tænder" hvilket sikrer præcis afrivning af papiret
  • De 3 låsbare hjul gør den mobil
  • Integreret pennehylde
  • Højdejusterbar fra 1.75 - 2 meter