Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Prestige Emalje Flipover m/connex ramme

Mobil flipovertavle med holdbar og magnetisk emaljeoverflade og livslang garanti

Varenr.: 3226890
Total for 1 stk: 2.883,00 kr.
(3.603,75 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

Nobo Prestige Emalje flipover med connex ramme

Alsidig, funktionel og yderst holdbar flipover

Prestige flipoveren er fremstillet med en magnetisk og emaljeret overflade, designet til at holde. Flipovertavlen kan indstilles i højden og står på robuste, låsbare hjul, som sikrer mobilitet og stabilitet. Tavlen er udstyret med en funktionel connex ramme i aluminium som er kompatibel med connex tilbehøret samt en praktisk, aftagelig pennebakke, som sikrer at du altid har dine skriveredskaber lige ved hånden. Flipoveren er ideel til hyppig brug i travle miljøer og med sit stilrene design og holdbare materialer passer tavlen godt ind i ethvert miljø.

Takket være sin glatte og blanke overflade er flipovertavlen yderst nem at rengøre, kræver minimal vedligeholdelse og vil holde sig pæn, mange år ud i fremtiden. Tavlen har en magnetisk overflade hvilket også gør den ideel som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik. Som bruger er du sikret en fantastisk skriveoplevelse hver gang du anvender tavlen, takket være den yderst holdbare og emaljerede overflade. 

  • Livslang garanti
  • Magnetisk emaljeoverflade
  • Modstandsdygtig over for pletter, skyggebilleder og ridser/buler
  • Flytbare kroge sikrer nem tilpasning af flipover-ark af enhver størrelse
  • Base med 5 låsbare hjul giver øget stabilitet
  • Kompatibelt med Prestige Connex-tilbehør

Bemærk: Tilbehøret på billederne medfølger ikke


Nobo

Nobo er ledende indenfor visuel kommunikation i Europa af whiteboard tavler, lærreder, flipovere samt tilbehør. Nobo´s produkter er til alle, der skal kommunikere klart, tydeligt og skabe overblik i mængden af informationer. Nobo’s vision er, at enhver, hjemme som på sin arbejdsplads, skal nyde et klarere og mere kreativt kommunikativt samarbejdsmiljø.

Se udvalg