Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Oxford Smart Chart Flipoverblok 650x980 mm, kvadr.

Den velkendte Oxford kvalitet - ingen pen der går igennem til næste side

Varenr.: 70026970
Køb flere og SPAR - se flere priser her
Min. 3 blokke á 79,00 kr.: Total 237,00 kr.
(296,25 inkl. moms)
blokke
Gratis levering over 800 kr
Leveringtid: Forventet 7-9 hverdage

Oxford Smart Chart Flipoverblok – klassisk notering på papir kombineret med
digital lagring

Smart Chart Flipoverblokken fra Oxford er en super smart flipover blok med sider fremstillet af optisk, hvidt papir som modvirker refleksioner og genskin i papiret, hvilket gør den yderst behageligt at skrive på. Samtidig er papiret fremstillet i en kvalitet der sikrer at pennen ikke bløder igennem papiret når du skriver på blokken. Den er limet i toppen og hulningen passer til langt størstedelen af flipoverstativer på markedet.

Oxford Smart Chart Flipoverblok kommer med en gratis smartphone app kaldet SCRIBZEE, som hurtigt og nemt laver dine håndskrevne noter og optegnelser om til letvægts PDF-filer.

Blokken er produceret med de smarte SCRIBZEE tags, som giver dig mulighed for at have adgang til dine noter digitalt når og hvor du har lyst. Download SCRIBZEE app’en til din smartphone, så du hurtigt og nemt kan scanne dine håndskrevne noter fra tavleblokken ind på telefonen. Derefter kan du gemme noterne direkte på din smartphone eller på din computer og kan hurtigt og nemt dele dem med andre via e-mail, på OneDrive eller i Dropbox.

  • Mål (LxB): 980 x 650 mm
  • Kvadreret
  • 20 ark
  • 90 g optisk hvidt papir
  • Passer til de fleste flipoverstativer