Lomax - Det var nemt.

Har du spørgsmål? Så ring 47 36 80 00
ProduktbeskrivelseBedømmelser

Nobo Diamond glastavle i sort - 55,9 x 99,3 cm

Stilren og holdbar whiteboardtavle i glas med rengøringsvenlig overflade

Varenr.: 3226730
Total for 1 stk: 926,00 kr.
(1.157,50 inkl. moms)
stk
Gratis levering
Leveringtid: Forventet 8-10 hverdage

Nobo Diamond magnetisk whiteboardtavle i glas

Stilfuldt design og tre gange lettere at rengøre

Nobo Diamond glastavlen er et moderne alternativ til normale whiteboardtavler i stål. Glastavlen er fremstillet af hærdet, brudsikkert glas i et slankt og elegant design med skjult montering og udstyret med en praktisk, aftagelig pennebakke, som sikre dig at du altid har dine skriveredskaber lige ved hånden.

Nobo Diamond har en glat og ikke-porøs overflade, hvilket giver brugerne en let og gnidningsfri skriveoplevelse. Overfladens positive egenskaber modvirker skygge- og pletdannelser og er samtidigt meget modstandsdygtig overfor slag og ridser. Overfladen gør tavlen op til 3 gange nemmere at rengøre, sammenlignet med almindelige whiteboardtavler, hvilket medfører at den forbliver hvid, år efter år - såfremt tavlen blot rengøres lejlighedsvis. Takket være den magnetiske overflade, er tavlen også ideel som opslagstavle, så du hurtigt kan skabe et visuelt overblik.

Whiteboardtavlen er ideel til hyppig brug i travle miljøer og med sit stilrene design og holdbare materialer passer tavlen godt ind i ethvert miljø.

Tavlen er hurtig og nem at montere takket være de medfølgende beslag.

Specifikationer:

  • Livstids garanti på overfladen
  • Inkl. Aftagelig pennehylde og vægmonteringskit samt 1 stk. hvid pen og 2 stk. Nobo ekstra stærke Rare Earth-magneter
  • Farve: sort
  • (H x B) 55,9 x 99,3 cm

Nobo

Nobo er ledende indenfor visuel kommunikation i Europa af whiteboard tavler, lærreder, flipovere samt tilbehør. Nobo´s produkter er til alle, der skal kommunikere klart, tydeligt og skabe overblik i mængden af informationer. Nobo’s vision er, at enhver, hjemme som på sin arbejdsplads, skal nyde et klarere og mere kreativt kommunikativt samarbejdsmiljø.

Se udvalg